Dámské žabky ke každému letnímu outfitu

Dámské žabky patří bezesporu k nejoblíbenější letní obuvi. Dámské žabky jsou k dostání snad ve všech barvách, vyrábí se z různých materiálů, na platformě i podpatku… Dámské žabky mohou mít prostě miliony podob. Proto si můžete dovolit je vzít ke každému svému letnímu outfitu…

Dámské žabky v mnoha provedeních najdete i na BOTY-OBUV.CZ:

 

Proč milujeme dámské žabky?!

Dámské žabky si získaly svou oblibu nejen kvůli velké variabilitě provedení, ale také pohodlnému obouvání a univerzálnosti. S málokterými botami se vám totiž povede, abyste si je mohla bez problémů vzít k sukni, šortkám, leginám, společenským kalhotám… a tak bychom mohli v tomto výčtu pokračovat ještě dlouho.

Žabky jsou také neskutečně vzdušné boty. Vzhledem k faktu, že jsou tvořeny zpravidla úzkými pásky, které zabírají minimum z povrchu nohy, se vám v nich nebudou potit nohy. I zde ale zdůrazňujeme nutnost dbát na výběr materiálu. V přírodních materiálech jako je kůže či přírodní textílie se budete cítit ještě mnohem lépe než v žabkách ze syntetických materiálů.

 

Dámské žabky vs. světové značky

Ani ti nejvýznamnější světoví výrobci obuvi nezanedbávají žabky ve svých letních kolekcích. Dámské žabky si tak můžete vybrat u Gucciho, Diora, Manola Blahnika. Pokud jste vyznavatelkou “běžnějších” značek obuvi, můžeme Vám na BOTY-OBUV.CZ nabídnout žabky značek:

 

Další články o módě

Odeslat článek známému   Vytisknout