GEOX RESPIRA nová značka obuvi ,která dýchá najdete nově v našem e-shopu.

GEOX respira nová značka obuvi v našem e-shopu.

Zbohatnout se dá i na ?děravé botě? Boty s dírami proti pocení, energetický nápoj nebo gumové bonbony ve tvaru medvídků. Stát se dolarovým miliardářem je někdy relativně lehké ? stačí jeden neobvyklý nápad. Ale musí být alespoň trochu geniální.

Časopis Forbes zveřejnil aktuální seznam nejbohatších lidí světa.Nejbohatším mužem světa stále zůstává Bill Gates. Těch, kteří se ráno probouzejí s vědomím, že mají v akciích, nemovitostech, špercích nebo svých patentech uloženo přes miliardu dolarů je stále více. Časopis Forbes jich našel 946 v 55 státech světa; nejvíc za dvacetiletou existenci žebříčku globálních boháčů. Šedesát procent z nich si svá impéria vybudovalo vlastními silami, ostatní vděčí za jachty, tryskáče a tučná konta svým tatínkům, strýcům a sňatkům.

Do první skupiny patří majitel patentu značky Geox respira, Ital Mario Moretti Polegato, který v roce 1994 „vymyslel“ díry v podrážce bot, jimiž se z obuvi odvádí vlhkost a potenciální zápach. Loni se jeho bot značky Geox, prodalo 16 milionů párů po celém světě a hodnota jeho majetku dosáhla tří miliard dolarů.

Geox-boty,které dýchají. Geox, vděčí svému úspěchu revoluční myšlence.Od roku 1992 je patentovou obuví ,která dýchá. Podešev je perforovaná přesně v místech ,kde se nachází většina potních žláz na chodidle,avšak revoluční technologie v podobě aktivní membrány zabraňuje pronikat vodě dovnitř. Perforovaná podešev obsahuje speciální membránu s mikropóry,které dovolují proudění vzduchu a zároveň i molekulám páry. Obuv Geox je výhoda pro zákazníka.Bota se zdravým mikroklimatem­.Chodidlo dýchá a nepřináší nepříjemný zápach a další problémy.Pot ve formě sražené páry může pronikat ven podešví.Aktivní membrána ale nedovolí projít vodě dovnitř a vytváří pocit sucha.

 

Další články o zdravé obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout