Mokasíny - nadčasová dámská i pánská obuv

Mokasíny patřily už do garderoby našich rodičů i prarodičů. Přesto jsou i dnes mokasíny oblíbenou obuví u všech věkových kategorií mužů i žen. Tuto nadčasovou obuv totiž každoročně ladí světoví módní návrháři podle aktuálních trendů…

 

Mokasíny – 1000 a 1 provedení

Mokasíny poznáte podle většinou nízkého podpatku a charakteristické špičky. Obvykle bývají bez šněrování. Aby bylo zajištěno jejich pohodlné obouvání, bývají vybaveny pružnými gumičkami po stranách nártu. U otevřenějších modelů to však není nutností. Nejčastěji je můžete sehnat v barvách vhodných ke společenském oblečení (černá, bílá, odstíny hnědé či šedé). Výjimkou však ale nejsou ani výraznější či pastelové barvy a to především u letních modelů. Některé mokasiny mohou být ozvláštněny také různými aplikacemi, vzory apod.

 

Mokasíny – obuv pro různé příležitosti

Mokasíny se dají kromě zimy nosit prakticky celoročně. Vzhledem k tomu, že se jedná především o společenskou obuv, jsou ideální třeba do zaměstnání, jako obuv pro různé společenské příležitosti ale i jako vycházková obuv. Rozhodně to však není obuv vhodná do přírody.

Vyberte si z rozsáhlé nabídky mokasín v internetovém obuvnictví BOTY-OBUV.CZ. Nabízíme mokasíny známých značek podle aktuálních trendů:

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Odeslat článek známému   Vytisknout