Podzimní boty dámské, dětské pánské VÝHODNĚ

Podzimní boty dámské, podzimní boty dětsképodzimní boty pánské, všechny podle aktuálních módních trendů, nakoupíte za skvělé ceny v internetovém obuvnictví BOTY-OBUV.CZ.

 

Podzimní boty dámské

Letošní móda přeje už poněkolikáté módním podzimním kozačkám. Na výšce skoro ani nezáleží, trendy jsou polokozačky, kozačky pod kolena i ty nad kolena. IN zůstávají také vykukující kožešinky, vkusně umístěné přezky či šněrování nebo decentní výšivky. Volte raději tmavší přírodní odstíny, které jsou kůži vlastní. Na příliš výrazné barvy u podzimních kozaček raději pro letošek zapomeňte. Kromě podzimních kozaček se v babím létě nebojte obout ani baleríny nebo mokasíny. Mladším ročníkům padnou jako ulité tenisky ve výrazných barvách. Neopomeňte ani stále oblíbenější holinky!

 

Podzimní boty dětské

Dětské obuvi (chlapeckédívčí) a to bez ohledu na období letí to, co se dětem líbí. Pestré botičky ideálně s obrázkem oblíbeného superhrdiny nebo spanilé princezny nikdy nezklamou. Děti si často vybírají podle vzhledu. Jejich rodiče by je však měli usměrnit při výběru a myslet na to, jestli je pro ně obuv vhodná a pro jaký účel ji budou nejčastěji využívat. Hledáte-li dětskou obuv do podzimního marastu, doporučujeme vám zvolit boty s membránou GORE-TEX či alternativními membránami, které zajistí dětem nepromokavost, ale zároveň dostatečnou prodyšnost.

 

Podzimní boty pánské

I u pánských podzimních bot vedou “luxusní” přírodní barvy – šedá, černá, temně hnědá… Poohlížíte-li se po inspiraci, nahlédněte do kolekcí předních světových výrobců jako jsou Camel Active, Ecco, Lacoste, S.Oliver a dalších.

Odeslat článek známému   Vytisknout