Populární americká obuv Skechers

Značka Skechers pochází z USA, ale už několik let se výrazně prosazuje i na českém trhu s obuví. Nejen v Americe, ale i u nás a ve více než 100 dalších zemích jsou “Skechersky” proslulé díky vysoké kvalitě a nadčasovému designu, které ve srovnání s konkurencí nabízejí za poměrně nízké ceny.

 

O obuvi Skechers

Historie této značky se začala odvíjet v Kalifornii v USA roku 1933. Skechers se od té doby dodnes zabývá výrobou kvalitní a zároveň dostupné, venkovní obuvi pro ženy i muže v každém věku. Nabízí vhodnou vycházkovou, streetovou, sportovní a třeba i plážovou obuv. V sortimentu Skechers najdete třeba i revoluční obuv Skechers Shape-Ups, která pomáhá nejen ženám formovat postavu během běžné chůze.

 

Obuv Skechers a VIP

O své oblibě ke značce Skechers by mohla vyprávět i celá řada celebrit. Všimněte si třeba co nosí členové skupiny Black Eyed Peas, či zpěvačky Britney Spears a Christina Aguilera. O tom, že je obuv Skechers skvělá i pro sportovce by mohl vyprávět jeden z nejznámějších hokejistů NHL Wayne Gretzky.

 

Vyzkoušejte Skechers i vy

Hledáte-li módní, kvalitní, ale zároveň dostupné boty, vyzkoušejte Skechers. Ne nadarmo jsou obuvi Skechers věrny miliony lidí po celém světě.Vyberte si bohatého sortimentu obuvi Skechers v eshopu BOTY-OBUV.CZ.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

 

Další články o značkové obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout