Revoluční obuv Skechers Shape-ups

Oblíbená americká značky obuvi Skechers, přišla před několika lety s revoluční novinkou obuvi Shape-ups. Obuvi, která při běžné chůzi pomáhá zpevňovat svalstvo dolní části těla a také spalovat kalorie. Každodenní nošení obuvi Skechers Shape-ups, při práci, procházkách, na nákupy, tak může vést ke snížení hmotnosti a zpevnění postavy.

Obuv Skechers Shape-Ups najdete za výhodné ceny v eshopu BOTY-OBUV.CZ >>

  • Účinné cvičení

Nošení Skechers Shape-ups pozitivně působí na stehenní, lýtkové a hýžďové svaly. Každým krokem v botách Shape-ups formujete svou postavu a posilujete svalový aparát.

  • Spalování kalorií

Podle provedených studií vydáte při chůzi ve Skechers Shape-ups více energie, než v běžných botách. Spalujete tak více kalorií a hubnete.

  • Menší zátěž na klouby

Skechers Shape-ups byly navrženy tak, aby co nejvíce napodobovaly chůzi po přirozeném povrchu a pomáhaly pohlcovat nadměrné otřesy a zatížení kloubů.

  • Lepší držení těla

Shape-ups také ovlivňují držení těla. Revoluční tvar podrážky nutí díky přirozené nestabilitě k zapojení více svalových skupin, což vede k přirozenému, vzpřímenému držení těla. Po čase tak můžete zjistit, že vás méně bolí záda.

 

Technologie

  • Skechers Shape-Ups jsou vybaveny unikátní kinetickou podrážkou Resamax ™, která díky valivému pohybu napomáhá simulovat chůzi v měkkém písku a tím zapojuje více vaše svalstvo.
  • Antibakteriální stélka zabraňuje zápachu a díky vysoké prodyšnosti odvádí přebytečnou vlhkost.
  • Speciálně navržená podrážka bot Skechers Shape-Ups je vysoce odolná a zároveň pomáhá pohltit otřesy vznikající při chůzi,

 

Nabídka obuvi Skechers Shape-Ups

Obuv Shape-ups je určena jak ženám, tak i mužům v mnoha barevných i materiálových variacích. Samozřejmostí je také velký výběr velikostí. Použité materiály byly při vývoji Skechers Shape-ups vybírány s velkou pečlivostí a ohledem na vysokou kvalitu. Jsou pro to velmi příjemné na nošení.

Vyberte si své Skechers Shape-Ups na BOTY-OBUV.CZ.

V případě dotazů nás kontaktujte.

 

Další články o značkové obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout