Boty: módní trendy podzim - zima 2013/2014

Léto pomalu končí a je čas začít myslet na vybavení podzimního a zimního šatníku. Boty jsou nepostradatelným doplňkem. Proto jejich výběr nepodceňujte. Co bude na konci roku 2013 a na začátku roku 2014 IN a na co se můžete těšit v naší nabídce, to se dozvíte v tomto článku.

 

Dámská kolekce obuvi podzim – zima 2013/2014

Zatímco oblečení budou vévodit netradiční barvy a materiály u obuvi se pro tuto sezonu nejvíce nosí střídmost. Černá klasika ať už u kozaček, polokozaček či kotníkových bot se bude nejvíce hodit právě k extravagantním oufitům, aby se nepřebíjeli s dalšími výraznými doplňky. Neznamená to ale, že v by byla nabídka obuvi zcela ochuzena o barevnější kousky nebo různé aplikace, které dělají z obuvi jedinečné modely. Naopak u jednobarevných outfitů budou více než na místě. A s barevnými modely přicházejí také výrobci sportovní podzimní a zimní obuvi. Při výběru kotníkových bot nebo sněhulí sportovního vzhledu tak nemusíte zůstávat u země a můžete tak doplnit své vycházkové nebo lyžařské oblečení trendy botami aniž byste přišli o potřebné funkční vlastnosti.

 

Pánská kolekce obuvi podzim – zima 2013/2014

Kolekce pánské obuvi pro nadcházející podzim a zimu zohledňuje nejen aktuální módní trendy, ale také jistou usedlost určité části mužské populace, která se drží svých stálých nákupních zvyků bez ohledu na módní diktát. Proto se může zdát, že se nabídka polobotek či kotníkových bot od minulé sezony příliš nezměnila. Pro fanoušky módy je však připravena dostatečná zásoba modelů, které jdou ruku v ruce s módou.

 

Dětská kolekce obuvi podzim – zima 2013/2014

U dětské obuvi udávají směr spíše samotné děti než výrobci. Proto zůstávají trendy oblíbené dětské barvy, motivy i aplikace. Z těch novějších jmenujme třeba blikající obuv Geox nebo Skechers.

Modely pro aktuální podzimní a zimní sezonu stále doplňujeme. Proto pravidelně sledujte naši nabídku.

Odeslat článek známému   Vytisknout