Černé lodičky jsou klasika, ale IN jsou lodičky v barvách!

Pokud patří lodičky k vaší oblíbené obuvi a nosíte je podle nadčasových trendů nejen k sukním, ale i ke kalhotám všeho druhu, pak vězte, že trendy není se držet osvědčené černé, ale experimentovat s barvami!

Na černé lodičky byste ale určitě zanevřít neměla, nelze popřít fakt, že jsou univerzální a můžete si je vzít prakticky k čemukoliv. Černé lodičky vám ale váš outfit neoživí! Zvláště jste-li vyznavačkou i tmavších barev oblečení, měla byste mít ve svém “arzenálu” minimálně jedny lodičky výraznější barvy nebo vzoru! Momentálně si můžete vybrat nejen z přírodních barev, ale také lodičky v barvách pastelových a výraznější červené barvě.

 

Kolekce lodiček v odvážnějších barvách představili třeba:

Ale i experimentování má své meze. S barvami svého outfitu ani bot byste to neměla přehnat. Nezapomeňte na to, že byste měla vždy hezky barevně ladit a to se týká jak oblečení, bot i doplňků. Nezapomeňte ani na to, že lodičky byste měla k oblečení vybírat třeba také podle podpatku. K elegantní večerní róbě totiž nebudou moc vhodné nižší lodičky na klínku a naopak lodičky na 12centrimetrových jehlách se nebudou úplně vyjímat k vycházkovému outfitu, nemluvě o jejich pohodlnosti.

Vyberte si kvalitní značkové lodičky z aktuální kolekce na BOTY-OBUV.CZ za výhodné ceny!

Odeslat článek známému   Vytisknout