Holinky pro děti: dětské holinky pro malé kluky i slečny on-line

Holinky pro děti – dětské holinky dívčí i dětské holinky chlapecké můžete vybírat z bohaté nabídky v e-shopu BOTY-OBUV.CZ. Všechny holinku tu najdete skladem a za výhodné ceny. Navíc si můžete být jisti, že nakupujete u solidního obchodníka, který dává důraz na vysokou kvalitu nabízených dětských bot, což by měl být hlavní parametr pro jejich výběr.

 

Na co myslet při výběru holinek

U výběru dětských holinek se musí obecná pravidla pro vybírání dětské obuvi brát trošku s rezervou. Díky vlastnostem PVC, ze kterého holinky zpravidla pochází, se nedá mluvit o prodyšnosti a o pevnosti opatku jen s rezervou. Přeci jen hlavním smyslem holinek je vodu nepropustit dovnitř a tu holinky plní. Navíc se nepředpokládá, že v holinkách bude dítě trávit většinu dne od jara do zimy, ale jen dobu přechodnou za deštivého počasí, do lesa apod.

  • Holinky by měli stejně jako každé jiné dětské boty poskytovat dostatečný prostor pro pohyb prstů a růst dětského chodidla. Měly by mít tzv. nadměrek, což v překladu znamená, že by skutečnou délku chodidla měly přesahovat o cca 12 mm.
  • Dalším a neméně podstatným kritériem pro jejich výběr je vnitřní materiál. Měl by to být zásadně textil, který zabrání bezprostřednímu styku spocené dětské nožky s PVC.
  • A nyní zásadní priorita pro děti – měly by být také hezké…. To naštěstí bývá problém nejmenší. V rozsáhlé nabídce chlapecké i dívčí obuvi na BOTY-OBUV.CZ najdete i celou řadu holinek s veselými dětskými motivy a oblíbenými barvami.

 

Moderní alternativa holinek

Pokud nechcete tolerovat “určité prohřešky” holinek proti zásadám zdravého dětského obouvání, máme pro vás naštěstí alternativní řešení. Díky výhodám moderních materiálů můžete dětem pořídit 100% nepromokavou obuv, která dýchá a také poskytuje dostatečnou oporu dětské noze. Vyberte si z nabídky obuv s membránami GORE-TEX nebo podobnými membránami.

V nabídce dívčíchlapecké obuvi na BOTY-OBUV.CZ najdete celou řadu dětských bot s Gore-texem. Z celé nabídky si je můžete také snadno vyfiltrovat. Stačí si jen v tabulce v horní části stránky vybrat v poli “membrána” variantu, která se vám zamlouvá nejvíce.

Pokud si nejste jisti správným výběrem dětských bačkor či jiné dětské, neváhejte se poradit s personálem obchodu, který vám odborně poradí. K službám je vám samozřejmě také personál BOTY-OBUV.CZ. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Další články o dětské obuvi:

Odeslat článek známému   Vytisknout