Plesové boty: široký sortiment plesových bot na boty-obuv.cz

Plesové boty jsou nejžádanějším obuvnickým zbožím na začátku každého roku. Internetové obuvnictví BOTY-OBUV.CZ nabízí pravidelně široký sortiment trendy dámskýchpánských plesových bot pro aktuální sezónu.

 

Trendy v dámské obuvi pro letošní plesovou sezónu

Pro dámskou obuv zůstávají módní i pro tuto sezonu klasické vyšší podpatky a v posledních letech velmi oblíben jehly. Do módy se ale také vrací hit 50. a 60. let – boty na nízkém podpatku, nazývané „kačenky". Kačenky se vkrádají jak do sortimentu obuvi pro každý den, tak i mezi plesové boty a jinou společenskou obuv. Zaručeně IN budete, zvolíte-li kačenky s ostřejší špičkou a volnou patou. Letos ještě také využijete plesové boty na vyšší platformě.

Jdete-li na méně formální akci, kde je povolen i sportovnější outfit, můžete zvolit aktuální trendy kombinaci obuvi sportovního vzhledu na podpatku či platformě. Na BOTY-OBUV.CZ najdete tyto boty v nabídce dámských lodiček.

 

Trendy v pánské obuvi pro letošní plesovou sezónu

Pánská plesová obuv pro rok 2011 nepřináší do módy žádné velké revoluce. Zvolíte-li klasické tmavé polobotky matného či lesklého vzhledu s mírnou špičkou, rozhodně nic nezkazíte. Pánské plesové boty by měly mít standardní výšku podpatku.

K ležérnímu outfitu si mohou pánové vybrat také hezké mokasíny.

 

Záruka kvality zboží i služeb

Módní pánskédámské plesové boty
zakoupíte v internetovém obuvnictví BOTY-OBUV.CZ za výhodné ceny se zárukou.

  • veškeré zboží skladem
  • doručení v rámci ČR do 48 hodin
  • nepoužité zboží můžete bez udání důvodu vrátit do 30 dnů ZDARMA
  • Pravidelné slevové akce a výprodeje

Vyberte si z širokého sortimentu dámských
a pánských plesových bot na BOTY-OBUV.CZ. V případě dotazů nás kontaktujte.

 

Další články o módě

Odeslat článek známému   Vytisknout