Pravidla pro zasílání zboží na dobírku u firmy OBUV REJNOK .

1. Objednávání

Zboží na dobírku lze objednat na stránce www.boty-obuv.cz, nebo na telefonní lince centrály firmy REJNOK 359 572 306, 353 568 103, 353 562 196. Objednání je v obou případech závazné. Firma REJNOK nezaručuje, že objednané zboží je v okamžiku objednání dostupné. Každý zákazník bude informován informačním kanálem (email,sms,te­lefon), který si zvolí v objednávce, o potvrzení objednávky a termínu dodávky objednaného zboží.

 

2. Dodání

Objednané zboží bude zasláno na dobírku prostřednictvím české pošty nebo PPL na jméno a adresu objednatele v rámci České Republiky. Objednávka bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 7 dnů. Zásilka bude obsahovat objednané zboží a nákupní doklad včetně záručního listu.

 

3. Cena a platební podmínky

Cena poštovného a balného je dle výběru druhu a rychlosti přepravy a zadává se u objednávky .Je nezávislá na počtu objednaných párů.

 

Způsob a cena dodání:

Na dobírku (zásilku platíte při převzetí).
PPL balík občan 100,– Kč (doručení do 48 hodin)/td>
Na dobírku (zásilku platíte při převzetí).
PPL balík firma 90,– Kč (doručení do 48 hodin, jen na IČO firmy)
Na dobírku (zásilku platíte při převzetí).
PPL balík na Slovensko 290,– Kč (doručení do 48 hodin)
Na dobírku (zásilku platíte při převzetí).
ČP obchodní balík občan 110,– Kč (doručení do 48 hodin)
Na dobírku (zásilku platíte při převzetí).
ČP profi balík firma 105,– Kč (doručení do 48 hodin, jen na IČO firmy)
Na dobírku (zásilku platíte při převzetí).
ČP EMS 180,– Kč (doručení do 24 hodin)

 

4. Možnost vrácení zboží

Pokud vám objednané zboží z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje, můžete jej během 30-ti dnů po obdržení nenošené vrátit na adresu centrály firmy REJNOK Sokolovská 58,36005 Karlovy Vary , nebo jej poslat zpět na adresu prodejny,která je uvedena na účtence ke zboží. Zboží zašlete spolu s dokladem o koupi zpět na naši adresu s krátkým popisem důvodu vrácení zboží. Zpětné zaslání zboží je možné pouze v původním stavu a obalu bez známek užívání. Peníze Vám obratem vrátíme, proto pro urychlení vrácení kupní částky prosíme zašlete s obuví číslo Vašeho bankovního účtu, nebo adresu se jménem na které bude částka v hotovosti zaslána zpět. Neposílejte zboží na dobírku, doporučujeme Vám zboží před odesláním zpět pojistit.

 

5. Výměny zboží

Jestliže chce zákazník obuv vyměnit za jinou velikost ,obuv zašle zpět na adresu prodejny uvedené na účtence. Je dobré si výměnu předem dohodnout telefonicky s prodejnou. Telefonní číslo je uvedeno na přiložené účtence ke zboží. Stav dostupných velikostí si ověřte po zadání artiklu obuvi do vyhledávacího pole (vyhledat ve zboží) za přední straně webu, startovací stránce www.boty-obuv.cz. Číslo artiklu je uvedeno na účtence jako (Kod.Zb.-8mistné číslo -příklad 22400137). Dostupnou velikost si můžete k výměně rezervovat max 48 hodin. Poštovné za výměnu hradí spotřebitel dle předchozí ceny poštovného za doručenou objednávku. Cena vráceného zboží bude započtena s cenou za zboží vyměněné.. V případě ,že spotřebiteli byla zásilka doručena s 0,– cenou za dopravu, je cena dopravy za vyměněné zboží též s 0,–cenou. Vrácení zboží je možné pouze v původním stavu a obalu, bez známek užívání. Neposílejte zboží na dobírku. Doporučujeme Vám zboží před odesláním zpět pojistit.

 

6. Reklamace a záruka

Případné reklamace budou vyřízeny v souladu s reklamačním řádem internetového obchodu WWW.BOTY-OBUV.CZ a právním řádem platným v ČR. Zboží lze reklamovat dle podmínek reklamačního řádu na adrese info@boty-obuv.cz. Výměna nebo vrácení zboží je možné pouze v původním a neporušeném stavu.

 

7. Ochrana osobních dat

Naše společnost dává serióznímu vyřizování objednávek a reklamací nejvyšší prioritu. Stejně je kladen důraz na ochranu osobních dat. Veškerá data získaná od zákazníků slouží výhradně pro vnitřní potřeby firmy.Žádná data nejsou poskytována třetím osobám. Jedinou výjimku tvoří externí dopravce, kterému je předáváno nezbytně nutné minimum údajů o zákazníkovi sloužící pro bezproblémové doručení zboží.

 

Děkujeme za důvěru

Věříme, že jsme Vás přesvědčili o serióznosti a korektnosti internetového nákupu u firmy REJNOK obchod s obuví.

V případě jakýchkoli dotazů, připomínek nebo námětů nás prosím kontaktujte, všechny Vaše podněty jsou pro nás zdrojem inspirace pro další zkvalitňování služeb pro Vás.

Přejeme Vám pohodlnou chůzi v obuvi zakoupené u firmy.

Odeslat článek známému   Vytisknout