Trendy obuv pro jaro a léto 2014? Černá, bílá a modrá s ostrou špičkou…

Pokud chcete být i v roce 2014 se svou obuví IN, nakupujte v duchu aktuálních módních trendů. Vyberte si trendy boty známých značek za skvělé ceny v internetovém obuvnictví BOTY-OBUV.CZ.

Obuvi toto jaro a léto vévodí nesmrtelná dvojice barev černá a bílá, kterou doplní ještě modrá a červená. Obzvláště modré boty by ve vašem botníku neměly chybět. Pokud budou ještě metalické, sklidíte zajisté od módních kritiků dvojnásobný potlesk. Kromě metalických odstínů budou trendy také stříbrné a zlaté aplikace. Pokud chcete ladit k vybraným botám kabelku, zapomeňte pro letošek pro tzv. crossbody kabelky, tedy kabelky přes rameno, a raději zvolte “psaníčko”. Jsou k dostání v různých provedeních a velikostech.

Co se týče tvaru boty, svůj comeback si letos užijí úzké boty s ostrou špičkou, které zeštíhlují nohy. Letošní trendy se nesou také na vlně pohodlí, takže zapomeňte na vysoké podpatky. Chybu ale rozhodně neuděláte ani s jarními/letními kozačkami, které byly hitem loňského roku.

Vyberte si z širokého sortimentu trendy dámské, pánské i dětské obuvi v našem e-shopu. Aktuální nabídka obuvi:

Sortiment jarní a letní obuvi stále doplňujeme, proto sledujte průběžně naši nabídku. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Odeslat článek známému   Vytisknout