Boty do vody, aneb bezpečný pobyt u vody a ve vodě

Boty do vody by měly být povinnou součástí vaší výbavy k rybníku i k moři. Malé děti by měly být vybaveny vhodnými botami do vody dokonce i do dětských bazénů a bazénků. Můžete tak předejít mnoha úrazům a nepříjemným okamžikům, které by vám mohly zkazit jinak klidnou dovolenou…

 

Boty do vody pro dospělé

Nosit boty do vody byste měli především při koupání v přírodě bez ohledu na to, jestli se jedná o rybník, jezero, moře nebo horský potůček. Bez ohledu na čistotu vody se nikdy nemůžete spolehnout na to, co se skrývá pod pískem nebo jestli vaše chodidlo nemíří zrovna na ostrý kámen. Nepodceňujte riziko zranění.

 

Boty do vody pro děti

Jak již bylo výše zmíněno, pro malé děti by měly být „boty“ do vody standardem i do bazénů a bazénků. V tomto případě neslouží jako ochrana před poraněním chodidel od předmětů na dně, ale měly by zabraňovat uklouznutí dítěte. Výběrem vhodných bot do vody tak můžete snížit riziko utopení dítěte.

 

Boty k vodě pro celou rodinu

Poranění chodidel vám však nemusí hrozit jen ve vodě, ale i na břehu. Chcete-li se v písku nebo trávě pohybovat aniž byste se museli bát, že šlápnete na střep nebo včelu, nezapomeňte také na správnou plážovou obuv .

Užívejte si letní slunění a koupání bez zbytečných úrazů. Vyberte si vhodné boty na BOTY-OBUV.CZ.

 

Další články o zdravé obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout