Kvalitní zdravotní obuv: Boty Befado pro děti, dospělé i seniory

Polská značka Befado patří na evropském trhu k předním prodejcům textilní obuvi . Už více než 80 let přináší všem věkovým skupinám prostřednictvím svých výrobků to nejlepší pro zdravá chodidla a maximální pohodlí.

Kompletní nabídka obuvi Befado na BOTY-OBUV.CZ >>

 

Befado – zdravotní obuv

„Boty Befado s přívlastkem zdravotní získaly celou řadu ocenění a významných certifikátů i atestů a to jak od odborníků, tak i od veřejnosti – svých spokojených zákazníků. Jmenujme třeba atest dětské zdravotní obuvi “Zdrowa stopa”, ocenění “Nejlepší v Polsku”, ocenění EUROPRODUKT apod.

Díky volbě vysoce kvalitních materiálů a použití moderních technologií přináší do sortimentu zdravotní obuvi nebývalou kvalitu za rozumnou cenu. Zdravotní obuv Befado :

  • je vhodná pro diabetiky
  • se díky systému suchých zipů snadno obouvá
  • je velmi lehká
  • vytváří v uvnitř boty příjemné mikroklima
  • poskytuje dostatek prostoru v prstové části boty
  • díky inovativní pružné zdravotní podešvi zaručuje příjemnou chůzi

Dámská zdravotní obuv Befado >>

Pánská zdravotní obuv Befado >>

 

Befado – domácí obuv

V sortimentu obuvi Befado najdete celou řadu kvalitní domácí obuv jak pro dospělé, tak i pro děti. Společnost se snaží apelovat na zdravé obutí nejen na ven, ale i na doma, kde většina z nás tráví často podstatnou část dne. Podle toho by měla také vypadat kvalita „obuvi“http://www­.boty-obuv.cz , v níž tento čas trávíme. Befado nabízí domácí pantofle, důchodky a jiné zdravotní bačkory. Velký důraz dává na dětskou domácí obuv pro děti – dětské bačkory, které jsou speciálně vyrobené pro zdravý vývoj dětského chodidla.

Dámská domácí obuv Befado >>

Pánská domácí obuv Befado >>

 

Befado – zdravé obutí pro celou rodinu

Chcete-li sobě, svým rodičům, či dětem zajistit maximálně pohodlné a zdravé obutí na doma, vyberte si z bohaté nabídky obuvi Befado.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

 

Další články o zdravé obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout