Trendy dámská obuv TAMARIS: módní boty pro každou příležitost

Tamaris – oblíbená značka dámské obuvi přináší kvalitní dámské boty podle posledních trendů. Obuvní návrháři německé značky Tamaris vytvářejí každou kolekci s ohledem na prestižní módní salony určující směr, kterým se bude móda v příštím období ubírat. Dámská obuv Tamaris vám tak vždy zaručí, že budete IN.

 

AKTUÁLNĚ:

 

Letní obuv Tamaris

U letních sandálek, žabek a pantoflí vsadil Tamaris na nizoučký podpatek, spíše přírodní a tlumené barvy a jednoduchý design. V kolekci jsou ale zastoupeny i barvy výraznější.

 

S Tamaris do společnosti

Tamaris nezapomíná ani na váš společenský šatník, resp. jeho část věnovanou obuvi. Pro letošek nabízí slušivé lodičky oblých tvarů s kulatou, nebo volnou špičkou na středně vysokém, úzkém podpatku. Jistě si oblíbíte i trendy pásky obepínající kotník a další netradiční prvky.

 

Tamaris vycházkové

Ani u bot pro běžné denní nošení nešetří Tamaris na trendech. I v pohodlných vycházkových botách můžete být přeci IN. Zkuste třeba pohodlné mokasíny, nebo páskové vycházkové boty.

 

Podzimní a zimní obuv Tamaris

Pro sezonu podzim/zima 2012 přináší Tamaris kolekci kozaček, polokozaček a kotníčkových bot s kulatou špičkou na středně vysokém až nízkém podpatku, nebo zcela bez podpatku laděné do módních odstínů.

Nakupujte stylovou dámskou obuv Tamaris u osvědčeného partnera jakým je obuvnictví Rejnok. Dámskou obuv Tamaris najdete jak v kamenných prodejnách, tak i v eshopu www.boty-obuv.cz.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

 

Další články o značkové obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout