Boty Nike: Kvalitní sportovní obuv Nike výhodně na BOTY-OBUV.CZ

Nike platí za jednu z nejkvalitnějších a nejoblíbenějších značek obuvi po celém světě. Dnes už není Nike synonymem pouze sportovních, především běžeckých bot. Působnost značky Nike se rozšířila také na obuv vycházkovou, plážovou apod. Široký sortiment nabízí Nike také dětěm již od 1 roku.

Sortiment Nike na BOTY-OBUV.CZ >>

 

Boty Nike a jejich historie

S myšlenkou obuvi, která sportovcům pomůže posouvat hranice svých výkonů přišel v 50. letech 20. století uznávaný vysokoškolský trenér atletiky Bill Bowerman. V tomto úsilí se spojil s talentovaným běžcem Philem Knightem a společně zadali výrobu prototypů nové, lepší běžecké obuvi. Tím, kdo však nakonec dotáhl jejich myšlenku do cíle, byl Jeff Johnson, kterého pro novou společnost najali. A tak v 70. letech vznikla značka Nike a záhy i její notoricky známé logo.

Sortiment Nike na BOTY-OBUV.CZ >>

 

Air technologie ušitá sportu na míru

Díky Air technologii se stává Nike oblíbenou značkou nejen běžců, ale i dalších profesionálních i amatérských sportovců. V kvalitní, lehké a měkké obuvi mohou dosahovat lepších výkonů. Nejen díky této technologii, ale také propracované marketingové strategii se Nike stal brzy jedničkou na trhu se sportovní obuví nejen v Americe. Pro velký úspěch tak byly do produkce Nike zařazeny boty na golf, fotbalové kopačky a obuv uzpůsobená dalším sportům.

Sortiment Nike na BOTY-OBUV.CZ >>

 

Boty Nike pro každého

Boty Nike nabízejí to nejlepší nejen sportovcům, ale každému, kdo si chce užívat maximální pohodlí a styl při každém kroku. Boty Nike jsou tu pro muže, ženy i děti. Kromě klasických tenisek představuje Nike také kolekci pantoflí, sandálů, žabek, balerín, outdoorové obuvi atd. Každá nová kolekce respektuje kromě pohodlí také styl. Nike přináší každý rok nové trendy. Buďte i vy IN v NIKE!

Sortiment Nike na BOTY-OBUV.CZ >>

 

Boty Nike v sortimentu BOTY-OBUV.CZ

BOTY-OBUV.CZ vám přináší to nejlepší z nabídky obuvi Nike. Vyberte si boty Nike za výhodné ceny v našem e-shopu:

Sortiment obuvi Nike průběžně doplňujeme. Sledujte pravidelně naši nabídku. Aktuálně: Kompletní nabídka bot Nike na BOTY-OBUV.CZ >>

 

Další články o značkové obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout