Lacoste: boty se stylem

Oblíbená módní francouzská značka Lacoste s aligátorem ve znaku obohacuje svět módy už od roku 1933. Tehdy jí své jméno i svou přezdívku propůjčil její zakladatel – známý francouzský tenista René Lacoste přezdívaný aligátor.

 

Sortiment Lacoste

Původním posláním značky Lacoste byla výroba tenisového a jiného sportovního oblečení. Značka proslulá kvalitním zbožím a skvělým stylem byla však tak oblíbená, že postupně zavedla také výrobu obuvi, hodinek a parfémů.

 

Boty Lacoste

Podobně jako v módě se i u obuvi drží Lacoste hesla: “v jednoduchosti je krása”. Boty Lacoste mívají jednoduchý, avšak nápaditý design respektující nároky poslední módy.

Modely obuvi Lacoste jsou buď sportovní, nebo ležérně elegantní. Za každých okolností však vysoce kvalitní a maximálně pohodlné. Koleckce bot Lacoste bývá rozdělena na boty pro sportovce (Sport), vycházkovou obuv (Sportswear) a obuv sportovně elegantní (Club).

 

Dámské boty Lacoste

I přesto, že se Lacoste drží posledních trendů, stále zůstává věrný sportovnímu, nebo sportovně-elegantnímu stylů. Boty na jehlách jsou tak u Lacoste nedostatkovým zbožím. Můžete si ale vybrat:

  • balerinky
  • sandálky
  • žabky
  • polobotky
  • tenisky klasické i kotníčkové

Hitem poslední doby jsou výrazné barvy a zdobení, i méně obvyklé materiály.

 

Pánské boty Lacoste

Pánské boty Lacoste jsou určeny jak pro sportovce, tak i bílé límečky. Ke smokingu nejspíš správný model nenajdete, ale k hezkému vycházkovému, nebo ležérnímu outfitu i na golf si určitě vybere každý mladík i muž ve středním věku. U pánských bot vsází Lacoste především na přírodní barvy, černou, námořnickou modř a bílou. Často používá i kombinaci kvalitní kůže a textilu.

 

Dětské boty Lacoste

Lacoste přichází pravidelně i s kolekcí dětské obuvi. I u dětské obuvi Lacoste platí hesla: kvalita, pohodlí a styl.

 

Boty Lacoste na BOTY-OBUV.cz

Boty Lacoste můžete od počátku roku 2011 najít i v oblíbeném internetovém obchodě www.boty-obuv.cz. sortimentu obuvi Lacoste se postupně doplňuje. Proto sledujte pravidelně aktuální nabídku obuv Lacoste.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

 

Další články o značkové obuvi

Odeslat článek známému   Vytisknout