Boty Rieker: kvalitní dámské a pánské boty

Rieker je tradičním výrobcem kvalitních dámských i pánských bot pro každé roční období i různé příležitosti. Tato původně německá obuvnická firma přináší do Evropy kvalitní boty již od roku 1874.

Eshop boty-obuv.cz vám přináší vždy aktuální kolekci bot Rieker >>

 

Boty Rieker a jejich přednosti

Boty Rieker přinášejí svým majitelům nezvyklý pocit komfortu při chůzi, stání i sezení. Každá bota Rieker je koncipována tak, aby splňovala náročné požadavky na minimální hmotnost, vysokou pružnost, a maximální vnitřní prostor. To vše dle posledních trendů za použití velmi kvalitních materiálů. Dalším benefitem je optimální absorpce nárazů způsobovaných chůzí.

 

Boty Rieker pro každý den

Rieker nabízí široký sortiment vysoce kvalitní pánské i dámské obuvi pro každé roční období:

Jaro

Léto

Podzim

Zima

 

Boty Rieker do společnosti

Kromě bot pro každodenní nošení vyrábí Rieker také velmi pohodlné společenské boty a to jak v dámském, tak i pánském provedení:

 

Módní trendy Rieker

Boty Rieker přináší kromě vysoké kvality a nadstandardního pohodlí také aktuální trendy. Ty se promítají nejen v oblasti obuvi, ale také v nepostradatel­ných módních doplňcích jakými jsou kabelky.

Aktuální kolekci bot Rieker za výhodné ceny vám přináší ověřený internetový obchodník s obuví Rejnok – www.boty-obuv.cz.

Aktuální kolekce Rieker na boty-obuv.cz >>

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte >>

 

Další články o značkové obuvi:

Odeslat článek známému   Vytisknout