Boty Salamander: kvalitní obuv pro celou rodinu

Boty Salamander s charakteristickým ještěrem ve znaku se vyráběly v Německu už na začátku 20. století. Již tehdy byly synonymem vysoké kvality, zaručeného stylu a rozumné ceny. Hlavním poselstvím obuvi Salamander od počátku je, dopřát svému majiteli pocit, že lépe už si vybrat nemohl.

 

Z historie značky Salamander

Obuv Salamander se díky mnoha přednostem těšila již od počátku velké oblibě u mužů i u žen a její prodej rok od roku stoupal. Zatímco se v roce 1914 vyrábělo 2 miliony párů obuvi Salamander, v roce 1967 to bylo neuvěřitelných 13,5 milionu párů bot Salamander. I přes krizi v obuvnickém průmyslu spojenou s dovozem levné obuvi z Číny a dalších asijských zemí si kvalitní obuv Salamander udržela svou oblibu u všech věkových skupin dodnes.

 

Salamander s Lurchim pro děti

K výrobě dětské obuvi přistoupila značka Salamander po 2. světové válce. Dětský svět obohatila značka Salamander nejen o kvalitní a hezké boty, ale také o oblíbenou postavičku ještěra Lurchiho.

 

Evropská síť prodejen Salamander

Necelých 100 let po svém vzniku expandovala značka Salamander mimo Německo a usídlila se hned v dalších 7 evropských státech včetně České republiky a Slovenska. Již téměř 20 let tak už máte možnost zakoupit kvalitní a módní boty Salamander i ve svém okolí.

Pokud jsou vám prodejny obuvi Salamander vzdáleny, využijte možnosti nákupu přes internet. Boty Salamander nyní i na BOTY-OBUV.CZ. Aktuální nabídka >>

 

Salamander – skvělý obchod!

Ať už se jedná o pánskou, dámskou, či dětskou obuv zaručuje Salamander nejlepší poměr ve smyslu cena/výkon. Za rozumnou cenu získáte s botami Salamander kvalitní výrobek podle poslední módy a špičkové služby.

Aktuální nabídka obuvi Salamander >>

 

Další články o značkové obuvi:

Odeslat článek známému   Vytisknout