Pánské kotníkové boty a dámské kotníkové boty na podzim i na zimu

Kotníkové boty jsou nepostradatelnou součástí podzimního a zimního šatníku ženské i mužské populace. Oceníte je v mokrém podzimním počasí, sněhových závějích i tuhých mrazech. Jsou ideální na hory i do městských ulic. Noze navíc poskytují často větší pohodlí, než mnohé kozačky, holiny apod.

 

Kotníkové boty a jejich výhody

Jednou z výhod těchto bot je fixace kotníku, která se vám může vyplatit třeba na kluzkém chodníku. K dalším přednostem patří výborná tepelná izolace. Kotníkové boty a to jak dámské, tak i pánské mívají často zvýšenou podrážku a bývají vybaveny teplým kožíškem. V posledních letech často nechybí ani některá z moderních membrán (GORE-TEX apod.).

 

Kotníkové boty vs. móda

Doby, kdy kotníkové boty sloužily především jako pracovní (byly funkční, ale s módou si moc nezadaly), jsou dávno pryč. Dnes se ladí kotníkové boty k oblekům, sportovnímu oblečení i outfitům podle posledních trendů. Stačí si jen vybrat z rozsáhlé nabídky. Jak již bylo řečeno. Můžete vybírat ze sortimentu teploučkých kotníkových bot určených do zimy i trendy kotníkových bot na podpatku padnoucí ke společenskému oděvu.

 

Kotníkové boty na BOTY-OBUV.CZ

V sortimentu kotníkových bot v internetovém obuvnictví BOTY-OBUV.CZ najdete více než 200 stylů pánských a dámských kotníkových bot. Můžete si vybrat třeba kotníkové boty značek:

Na BOTY-OBUV.CZ navíc nakupujete bez rizika. Pokud vám boty nebudou sedět, nebo s nimi z jakéhokoliv důvodu nebudete spokojeni, můžete je zdarma do 30 dnů vrátit kurýrovi PPL, který si je vyzvedne přímo u vás doma v domluvený čas. Více o akci >>

Nakupujte kvalitní zboží za výhodné ceny bez rizika:

 

Další články o módě

Odeslat článek známému   Vytisknout