Pánské sandály: vyberte si sandály na pláž i na túry

Pánské sandály jsou velmi variabilní obuví. Pánské sandály: jsou ideální nejen na letní vycházky a túry, ale i na pláž nebo do práce. Pánské sandály najdete za výhodné ceny v našem e-shopu. Všechny pánské sandály máme skladem, k dodání do 2 pracovních dnů.

Pánské sandály si můžete vybrat v několika provedeních. Při jejich výběru dbejte především na materiál, ze kterého jsou sandály vyrobeny a také na to, pro jaký účel budete sandály nejčastěji využívat.

 

Pánské sandály otevřené

Pánské sandály otevřené nebo chcete-li klasické pánské sandály jsou páskové boty s otevřenou špičkou i patou. Hodí se jako univerzální letní obuv. Můžete je nosit do práce i na nenáročné vycházky. Plánujete-li túru do terénu, doporučujeme vám raději sandály uzavřené nebo alespoň sandály s plnou špičkou.

 

Pánské sandály uzavřené

Uzavřené pánské sandály můžete stejně jako ty otevřené využít na každodenní nošení. Skvěle se ale také hodí ale především na náročnější túry a toulky v terénu. Narozdíl od otevřených sandálů můžete ty uzavřené bez obav využít třeba i na kolo. Nehrozí vám totiž úrazy prstů na nohou. Bezpečnější jsou i vzhledem k tomu, že je pevná pata a nehrozí tak vyzutí.

 

Pánské sandály s plnou špičkou

Pánské sandály s plnou špičkou jsou kombinací předchozích dvou typů. Plná špička ochraňuje prsty na nohou, ale pata je volná – umožňuje tak snazší obouvání a zouvání díky pásku na přezku či suchý zip. Jejich využití je naprosto univerzální.

Vyberte si pánské sandály z rozsáhlé nabídky na BOTY-OBUV.CZ.

Pokud v nabídce sandálů nenajdete, co jste hledali, možná si vyberete v následujících kategoriích:

 

Další články o módě

Odeslat článek známému   Vytisknout