Trendy boty letošní zimy: válenky, válenky, válenky...

Dámské válenky, nazývané také huculky, ovládly letošní trh se zimní obuví. Kdo nemá válenky, je absolutně OUT. Asi tak to hlásá převážná většina nejen českých módních guru. Válenky uvidíte na známých osobnostech i na lidech na ulici. Válenky letos prostě válcují kozačky, sněhule a další zimní obuv.

Válenky, trend letošní zimy, najdete za výhodné ceny i na BOTY-OBUV.CZ:

Válenky jsou teplé a velmi pohodlné boty, vyrobené nejčastěji z přírodních materiálů. Vyrábí se v nespočetném množství barev i vzorů, ale nejoblíbenější jsou asi válenky v přírodních barvách. S válenkami, vystrčili v letošních kolekcích růžky snad všichni výrobci. V našem e-shopu najdete například:

 

K čemu nosit válenky?!

Válenky asi nejčastěji uvidíte na ženách v úzkých slim džínách, případně dalších úzkých kalhotách. Nebáli bychom se doporučit ani legíny, bude-li k nim dobře doladěný svršek. A samotnou kapitolou jsou válenky k sukni. U kombinací se sukní však už dbejte nejen na správné doladění topu, ale především na střih sukně.

 

Kdo nosí válenky?!

Válenky dnes nosí prakticky všichni a to nejen v zimě. Nezřídka se stává, že uvidíte některou z VIP osobností v minisukni a ve válenkách v parném létě. Ve válenkách můžete velmi často vidět třeba Evu Longoriu – přestavitelku jedné ze zoufalých manželek, Ashley Tisdale – herečku z High School Musical, zpěvačku Selenu Gomez a mnohé další celebrity.

Pokud jste ještě stále OUT a nemáte své válenky , vyberte si je v nabídce BOTY-OBUV.CZ (najdete je v kategoriích kozačky a polokozačky). Určitě vám budou moc slušet.

 

Další články o módě

Odeslat článek známému   Vytisknout